Y. M. KARDES Et Al. , "The Effect Of Quality Traits of Alfalfa Added to Sweet Corn Silages in Different Ratio," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, pp.2205-2216, 2023
KARDES, Y. M. Et Al. 2023. The Effect Of Quality Traits of Alfalfa Added to Sweet Corn Silages in Different Ratio. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3 , 2205-2216.
KARDES, Y. M., Mut, H., & Gülümser, E., (2023). The Effect Of Quality Traits of Alfalfa Added to Sweet Corn Silages in Different Ratio. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, 2205-2216.
KARDES, YUSUF, HANİFE MUT, And ERDEM GÜLÜMSER. "The Effect Of Quality Traits of Alfalfa Added to Sweet Corn Silages in Different Ratio," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, 2205-2216, 2023
KARDES, YUSUF M. Et Al. "The Effect Of Quality Traits of Alfalfa Added to Sweet Corn Silages in Different Ratio." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, pp.2205-2216, 2023
KARDES, Y. M. Mut, H. And Gülümser, E. (2023) . "The Effect Of Quality Traits of Alfalfa Added to Sweet Corn Silages in Different Ratio." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, pp.2205-2216.
@article{article, author={YUSUF MURAT KARDEŞ Et Al. }, title={The Effect Of Quality Traits of Alfalfa Added to Sweet Corn Silages in Different Ratio}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={2205-2216} }