Y. ŞENER Et Al. , "Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası florid düzeylerinin belirlenmesi.," Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , 2003
ŞENER, Y. Et Al. 2003. Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası florid düzeylerinin belirlenmesi.. Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi .
ŞENER, Y., BOTSALI, M. S., & YILDIRIM, S., (2003). Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası florid düzeylerinin belirlenmesi.. Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi .
ŞENER, YAĞMUR, MURAT SELİM BOTSALI, And SİBEL YILDIRIM. "Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası florid düzeylerinin belirlenmesi.," Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , 2003
ŞENER, YAĞMUR Et Al. "Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası florid düzeylerinin belirlenmesi.." Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , 2003
ŞENER, Y. BOTSALI, M. S. And YILDIRIM, S. (2003) . "Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası florid düzeylerinin belirlenmesi.." Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi .
@article{article, author={YAĞMUR ŞENER Et Al. }, title={Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası florid düzeylerinin belirlenmesi.}, journal={Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi}, year=2003}