Atıf Formatları
Şeftali Çekirdeğinin Pirolizinden Elde Edilen Katı Ürünlerin Adsorban Olarak Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ÖZBAY Et Al. , "Şeftali Çekirdeğinin Pirolizinden Elde Edilen Katı Ürünlerin Adsorban Olarak Değerlendirilmesi," UKMK-2008 , Turkey, 2008

ÖZBAY, N. Et Al. 2008. Şeftali Çekirdeğinin Pirolizinden Elde Edilen Katı Ürünlerin Adsorban Olarak Değerlendirilmesi. UKMK-2008 , (Turkey).

ÖZBAY, N., UZUN, B. B., VAROL, E., & Pütün, A. E., (2008). Şeftali Çekirdeğinin Pirolizinden Elde Edilen Katı Ürünlerin Adsorban Olarak Değerlendirilmesi . UKMK-2008, Turkey

ÖZBAY, NURGÜL Et Al. "Şeftali Çekirdeğinin Pirolizinden Elde Edilen Katı Ürünlerin Adsorban Olarak Değerlendirilmesi," UKMK-2008, Turkey, 2008

ÖZBAY, NURGÜL Et Al. "Şeftali Çekirdeğinin Pirolizinden Elde Edilen Katı Ürünlerin Adsorban Olarak Değerlendirilmesi." UKMK-2008 , Turkey, 2008

ÖZBAY, N. Et Al. (2008) . "Şeftali Çekirdeğinin Pirolizinden Elde Edilen Katı Ürünlerin Adsorban Olarak Değerlendirilmesi." UKMK-2008 , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NURGÜL ÖZBAY Et Al. }, title={Şeftali Çekirdeğinin Pirolizinden Elde Edilen Katı Ürünlerin Adsorban Olarak Değerlendirilmesi}, congress name={UKMK-2008}, city={}, country={Turkey}, year={2008}}