A. AKPINAR BORAZAN And B. BOZAN, "Kırmızı Şarapta Uygulanan Fermantasyon Tekniklerinin Polifenoller Üzerine Etkisi," UKMK-7 , Eskişehir, Turkey, 2006
AKPINAR BORAZAN, A. And BOZAN, B. 2006. Kırmızı Şarapta Uygulanan Fermantasyon Tekniklerinin Polifenoller Üzerine Etkisi. UKMK-7 , (Eskişehir, Turkey).
AKPINAR BORAZAN, A., & BOZAN, B., (2006). Kırmızı Şarapta Uygulanan Fermantasyon Tekniklerinin Polifenoller Üzerine Etkisi . UKMK-7, Eskişehir, Turkey
AKPINAR BORAZAN, ALEV, And BERRİN BOZAN. "Kırmızı Şarapta Uygulanan Fermantasyon Tekniklerinin Polifenoller Üzerine Etkisi," UKMK-7, Eskişehir, Turkey, 2006
AKPINAR BORAZAN, ALEV A. And BOZAN, BERRİN. "Kırmızı Şarapta Uygulanan Fermantasyon Tekniklerinin Polifenoller Üzerine Etkisi." UKMK-7 , Eskişehir, Turkey, 2006
AKPINAR BORAZAN, A. And BOZAN, B. (2006) . "Kırmızı Şarapta Uygulanan Fermantasyon Tekniklerinin Polifenoller Üzerine Etkisi." UKMK-7 , Eskişehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALEV AKPINAR BORAZAN And author={BERRİN BOZAN}, title={Kırmızı Şarapta Uygulanan Fermantasyon Tekniklerinin Polifenoller Üzerine Etkisi}, congress name={UKMK-7}, city={Eskişehir}, country={Turkey}, year={2006}}