Atıf Formatları
ŞERBETÇİ OTUNUN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. S. KAMBER TAŞ And E. GÜLÜMSER, "ŞERBETÇİ OTUNUN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," 7th INTERNATIONAL ANATOLIAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Tunceli, Turkey, 2025

KAMBER TAŞ, S. S. And GÜLÜMSER, E. 2025. ŞERBETÇİ OTUNUN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. 7th INTERNATIONAL ANATOLIAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , (Tunceli, Turkey).

KAMBER TAŞ, S. S., & GÜLÜMSER, E., (2025). ŞERBETÇİ OTUNUN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ . 7th INTERNATIONAL ANATOLIAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Tunceli, Turkey

KAMBER TAŞ, SONGÜL, And ERDEM GÜLÜMSER. "ŞERBETÇİ OTUNUN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," 7th INTERNATIONAL ANATOLIAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Tunceli, Turkey, 2025

KAMBER TAŞ, SONGÜL S. And GÜLÜMSER, ERDEM. "ŞERBETÇİ OTUNUN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." 7th INTERNATIONAL ANATOLIAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Tunceli, Turkey, 2025

KAMBER TAŞ, S. S. And GÜLÜMSER, E. (2025) . "ŞERBETÇİ OTUNUN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." 7th INTERNATIONAL ANATOLIAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Tunceli, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SONGÜL SEDA KAMBER TAŞ And author={ERDEM GÜLÜMSER}, title={ŞERBETÇİ OTUNUN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ}, congress name={7th INTERNATIONAL ANATOLIAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS}, city={Tunceli}, country={Turkey}, year={2025}}