B. Yıldız Et Al. , "Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, pp.132-137, 2021
Yıldız, B. Et Al. 2021. Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36 , 132-137.
Yıldız, B., Öztürk, Y. E., Kardeş, Y. M., Mut, H., & Gülümser, E., (2021). Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, 132-137.
Yıldız, Burcu Et Al. "Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, 132-137, 2021
Yıldız, Burcu Et Al. "Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, pp.132-137, 2021
Yıldız, B. Et Al. (2021) . "Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, pp.132-137.
@article{article, author={Burcu Yıldız Et Al. }, title={Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi}, journal={Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={132-137} }