B. YILDIZ Et Al. , "Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, pp.132-137, 2021
YILDIZ, B. Et Al. 2021. Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36 , 132-137.
YILDIZ, B., ÖZTÜRK, Y. E., KARDEŞ, Y. M., MUT, H., & GÜLÜMSER, E., (2021). Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, 132-137.
YILDIZ, BURCU Et Al. "Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, 132-137, 2021
YILDIZ, BURCU Et Al. "Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, pp.132-137, 2021
YILDIZ, B. Et Al. (2021) . "Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, pp.132-137.
@article{article, author={BURCU YILDIZ Et Al. }, title={Kaba Yem Olarak Değerlendirilen Ökse Otunun Antioksidan Özellikleri ve Kondanse Tanen İçeriklerinin Belirlenmesi}, journal={Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={132-137} }