Ö. CUMHUR, "Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretime Aktarılması," 1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik (Futourism 2017) , vol.1, Mersin, Turkey, pp.396-401, 2017
CUMHUR, Ö. 2017. Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretime Aktarılması. 1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik (Futourism 2017) , (Mersin, Turkey), 396-401.
CUMHUR, Ö., (2017). Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretime Aktarılması . 1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik (Futourism 2017) (pp.396-401). Mersin, Turkey
CUMHUR, ÖZNUR. "Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretime Aktarılması," 1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik (Futourism 2017), Mersin, Turkey, 2017
CUMHUR, ÖZNUR C. . "Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretime Aktarılması." 1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik (Futourism 2017) , Mersin, Turkey, pp.396-401, 2017
CUMHUR, Ö. (2017) . "Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretime Aktarılması." 1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik (Futourism 2017) , Mersin, Turkey, pp.396-401.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZNUR CUMHUR DEĞİRMENCİ}, title={Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretime Aktarılması}, congress name={1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik (Futourism 2017)}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2017}, pages={396-401} }