Atıf Formatları
Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. GÜLÜMSER Et Al. , "Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.)," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , 2022

GÜLÜMSER, E. Et Al. 2022. Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.). Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi .

GÜLÜMSER, E., MUT, H., BAŞARAN, U., & ÇOPUR DOĞRUSÖZ, M., (2022). Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.). Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi .

GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.)," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , 2022

GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.)." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , 2022

GÜLÜMSER, E. Et Al. (2022) . "Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.)." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi .

@article{article, author={ERDEM GÜLÜMSER Et Al. }, title={Kaba Yem Kaynağı Olarak Şerbetçi Otu (Humulus lupulus L.)}, journal={Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2022}