Atıf Formatları
MUTFAK BİLİMİ - The SCIENCE of COOKING
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. O. ERCAN And Ç. MUŞTU CEYLAN, "Pastacılık ve Tatlı Ürünleri," In MUTFAK BİLİMİ - The SCIENCE of COOKING , Nobel Yaşam, 2025, pp.206-236.

ERCAN, M. O. And MUŞTU CEYLAN, Ç. Pastacılık ve Tatlı Ürünleri. 2025. In MUTFAK BİLİMİ - The SCIENCE of COOKING , Nobel Yaşam, 206-236.

ERCAN, M. O., & MUŞTU CEYLAN, Ç., (2025). Pastacılık ve Tatlı Ürünleri. MUTFAK BİLİMİ - The SCIENCE of COOKING (pp.206-236), Nobel Yaşam.

ERCAN, MUSTAFA, And ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN. "Pastacılık ve Tatlı Ürünleri." In MUTFAK BİLİMİ - The SCIENCE of COOKING , 206-236. Nobel Yaşam, 2025

ERCAN, MUSTAFA O. And MUŞTU CEYLAN, ÇİĞDEM M. . "Pastacılık ve Tatlı Ürünleri." MUTFAK BİLİMİ - The SCIENCE of COOKING , Nobel Yaşam, 2025, pp.206-236.

ERCAN, M. O. And MUŞTU CEYLAN, Ç. (2025) "Pastacılık ve Tatlı Ürünleri", MUTFAK BİLİMİ - The SCIENCE of COOKING . Nobel Yaşam.

@bookchapter{bookchapter, author ={MUSTAFA OĞUZHAN ERCAN And author ={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN}, chaptertitle={Pastacılık ve Tatlı Ürünleri}, booktitle={ MUTFAK BİLİMİ - The SCIENCE of COOKING}, publisher={Nobel Yaşam}, city={},year={2025} }