A. AKPINAR BORAZAN And M. Yılmaz, "BUĞDAY/ÇAVDAR/BAMYA KOMPOZİT UNU’NUN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ," International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies , Nevşehir, Turkey, 2017
AKPINAR BORAZAN, A. And Yılmaz, M. 2017. BUĞDAY/ÇAVDAR/BAMYA KOMPOZİT UNU’NUN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ. International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies , (Nevşehir, Turkey).
AKPINAR BORAZAN, A., & Yılmaz, M., (2017). BUĞDAY/ÇAVDAR/BAMYA KOMPOZİT UNU’NUN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ . International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies, Nevşehir, Turkey
AKPINAR BORAZAN, ALEV, And Murat Yılmaz. "BUĞDAY/ÇAVDAR/BAMYA KOMPOZİT UNU’NUN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ," International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies, Nevşehir, Turkey, 2017
AKPINAR BORAZAN, ALEV A. And Yılmaz, Murat. "BUĞDAY/ÇAVDAR/BAMYA KOMPOZİT UNU’NUN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ." International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies , Nevşehir, Turkey, 2017
AKPINAR BORAZAN, A. And Yılmaz, M. (2017) . "BUĞDAY/ÇAVDAR/BAMYA KOMPOZİT UNU’NUN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ." International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies , Nevşehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALEV AKPINAR BORAZAN And author={Murat Yılmaz}, title={BUĞDAY/ÇAVDAR/BAMYA KOMPOZİT UNU’NUN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ}, congress name={International Conference on Agriculture Forest Food Science and Technologies}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2017}}