Atıf Formatları
Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası flor düzeyinin belirlenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. ŞENER Et Al. , "Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası flor düzeyinin belirlenmesi.," TPD 13. Bilimsel Kongresi , Turkey, 2003

ŞENER, Y. Et Al. 2003. Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası flor düzeyinin belirlenmesi.. TPD 13. Bilimsel Kongresi , (Turkey).

ŞENER, Y., BOTSALI, M. S., & YILDIRIM, S., (2003). Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası flor düzeyinin belirlenmesi. . TPD 13. Bilimsel Kongresi, Turkey

ŞENER, YAĞMUR, MURAT SELİM BOTSALI, And SİBEL YILDIRIM. "Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası flor düzeyinin belirlenmesi.," TPD 13. Bilimsel Kongresi, Turkey, 2003

ŞENER, YAĞMUR Et Al. "Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası flor düzeyinin belirlenmesi.." TPD 13. Bilimsel Kongresi , Turkey, 2003

ŞENER, Y. BOTSALI, M. S. And YILDIRIM, S. (2003) . "Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası flor düzeyinin belirlenmesi.." TPD 13. Bilimsel Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={YAĞMUR ŞENER Et Al. }, title={Türkiye’de yetiştirilen üç farklı çay ürününün demleme sonrası flor düzeyinin belirlenmesi.}, congress name={TPD 13. Bilimsel Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2003}}