Atıf Formatları
Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Karagöz, "Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.1, pp.180-200, 2023

Karagöz, A. 2023. Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.1 , 180-200.

Karagöz, A., (2023). Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.1, 180-200.

Karagöz, AHMET. "Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.1, 180-200, 2023

Karagöz, AHMET. "Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.1, pp.180-200, 2023

Karagöz, A. (2023) . "Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.1, pp.180-200.

@article{article, author={AHMET KARAGÖZ}, title={Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2023, pages={180-200} }