Atıf Formatları
BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. KESKİN Et Al. , "BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," GIDA , vol.45, pp.275-289, 2020

KESKİN, Ş. Et Al. 2020. BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. GIDA , vol.45 , 275-289.

KESKİN, Ş., Mayda, N., KESKİN, M., & özkök, a., (2020). BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. GIDA , vol.45, 275-289.

KESKİN, ŞABAN Et Al. "BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," GIDA , vol.45, 275-289, 2020

KESKİN, ŞABAN Et Al. "BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." GIDA , vol.45, pp.275-289, 2020

KESKİN, Ş. Et Al. (2020) . "BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." GIDA , vol.45, pp.275-289.

@article{article, author={ŞABAN KESKİN Et Al. }, title={BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ}, journal={GIDA}, year=2020, pages={275-289} }