Atıf Formatları
Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. K. DEMİRKAYA And E. GÜNEY FUNDA, "Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya , Turkey, pp.198-200, 2012

DEMİRKAYA, A. K. And GÜNEY FUNDA, E. 2012. Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya , (Turkey), 198-200.

DEMİRKAYA, A. K., & GÜNEY FUNDA, E., (2012). Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya (pp.198-200). , Turkey

DEMİRKAYA, ALPER, And EBRU GÜNEY FUNDA. "Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya, Turkey, 2012

DEMİRKAYA, ALPER K. And GÜNEY FUNDA, EBRU G. . "Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya , Turkey, pp.198-200, 2012

DEMİRKAYA, A. K. And GÜNEY FUNDA, E. (2012) . "Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya , Turkey, pp.198-200.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA And author={EBRU GÜNEY FUNDA}, title={Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya}, city={}, country={Turkey}, year={2012}, pages={198-200} }