Atıf Formatları
Adapazarı Bölgesi Bazı Broiler Tipi Tavukçuluk İşletmelerinden Salmonella İzolasyonu ve Tiplendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. Poyraz And S. Ören, "Adapazarı Bölgesi Bazı Broiler Tipi Tavukçuluk İşletmelerinden Salmonella İzolasyonu ve Tiplendirilmesi," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, pp.61-68, 2015

Poyraz, İ. And Ören, S. 2015. Adapazarı Bölgesi Bazı Broiler Tipi Tavukçuluk İşletmelerinden Salmonella İzolasyonu ve Tiplendirilmesi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1 , 61-68.

Poyraz, İ., & Ören, S., (2015). Adapazarı Bölgesi Bazı Broiler Tipi Tavukçuluk İşletmelerinden Salmonella İzolasyonu ve Tiplendirilmesi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, 61-68.

Poyraz, İSMAİL, And Satiye Ören. "Adapazarı Bölgesi Bazı Broiler Tipi Tavukçuluk İşletmelerinden Salmonella İzolasyonu ve Tiplendirilmesi," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, 61-68, 2015

Poyraz, İSMAİL And Ören, Satiye. "Adapazarı Bölgesi Bazı Broiler Tipi Tavukçuluk İşletmelerinden Salmonella İzolasyonu ve Tiplendirilmesi." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, pp.61-68, 2015

Poyraz, İ. And Ören, S. (2015) . "Adapazarı Bölgesi Bazı Broiler Tipi Tavukçuluk İşletmelerinden Salmonella İzolasyonu ve Tiplendirilmesi." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, pp.61-68.

@article{article, author={İSMAİL POYRAZ And author={Satiye Ören}, title={Adapazarı Bölgesi Bazı Broiler Tipi Tavukçuluk İşletmelerinden Salmonella İzolasyonu ve Tiplendirilmesi}, journal={Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={61-68} }