Atıf Formatları
Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. KAYMAZ And E. GÜLÜMSER, "Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi," Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, pp.436-447, 2023

KAYMAZ, Z. And GÜLÜMSER, E. 2023. Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3 , 436-447.

KAYMAZ, Z., & GÜLÜMSER, E., (2023). Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi. Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, 436-447.

KAYMAZ, Zübeyde, And ERDEM GÜLÜMSER. "Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi," Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, 436-447, 2023

KAYMAZ, Zübeyde And GÜLÜMSER, ERDEM. "Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi." Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, pp.436-447, 2023

KAYMAZ, Z. And GÜLÜMSER, E. (2023) . "Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi." Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi , vol.9, no.3, pp.436-447.

@article{article, author={Zübeyde KAYMAZ And author={ERDEM GÜLÜMSER}, title={Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi}, journal={Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={436-447} }