Atıf Formatları
Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Tekeli Et Al. , "Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma," Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.8, no.1, pp.45-65, 2024

Tekeli, M. Et Al. 2024. Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma. Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.8, no.1 , 45-65.

Tekeli, M., Yıldırım, İ., & Çıtak, B., (2024). Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma. Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.8, no.1, 45-65.

Tekeli, Mehmet, İrem Yıldırım, And BURAK ÇITAK. "Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma," Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.8, no.1, 45-65, 2024

Tekeli, Mehmet Et Al. "Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma." Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.8, no.1, pp.45-65, 2024

Tekeli, M. Yıldırım, İ. And Çıtak, B. (2024) . "Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma." Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.8, no.1, pp.45-65.

@article{article, author={Mehmet Tekeli Et Al. }, title={Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma}, journal={Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online)}, year=2024, pages={45-65} }