Atıf Formatları
Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ç. Muştu And V. Ceylan, "Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme," V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.321-332, 2021

Muştu, Ç. And Ceylan, V. 2021. Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme. V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Sakarya, Turkey), 321-332.

Muştu, Ç., & Ceylan, V., (2021). Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme . V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.321-332). Sakarya, Turkey

Muştu, ÇİĞDEM, And Veli Ceylan. "Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme," V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Turkey, 2021

Muştu, ÇİĞDEM M. And Ceylan, Veli. "Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme." V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.321-332, 2021

Muştu, Ç. And Ceylan, V. (2021) . "Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme." V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.321-332.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN And author={Veli Ceylan}, title={Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme}, congress name={V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2021}, pages={321-332} }