Ç. Muştu And V. Ceylan, "Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme," V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.321-332, 2021
Muştu, Ç. And Ceylan, V. 2021. Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme. V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Sakarya, Turkey), 321-332.
Muştu, Ç., & Ceylan, V., (2021). Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme . V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.321-332). Sakarya, Turkey
Muştu, ÇİĞDEM, And Veli Ceylan. "Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme," V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Turkey, 2021
Muştu, ÇİĞDEM M. And Ceylan, Veli. "Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme." V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.321-332, 2021
Muştu, Ç. And Ceylan, V. (2021) . "Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme." V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.321-332.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN And author={Veli Ceylan}, title={Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme}, congress name={V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2021}, pages={321-332} }