U. BAŞARAN Et Al. , "Doğal Olarak Yetişen Bazı Baklagil Yembitkilerinin Bazı Morfolojik ve Tarımsal Özellikleri," OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.3, pp.314-317, 2006
BAŞARAN, U. Et Al. 2006. Doğal Olarak Yetişen Bazı Baklagil Yembitkilerinin Bazı Morfolojik ve Tarımsal Özellikleri. OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.3 , 314-317.
BAŞARAN, U., ACAR, Z., MUT, H., & ÖNAL AŞCI, Ö., (2006). Doğal Olarak Yetişen Bazı Baklagil Yembitkilerinin Bazı Morfolojik ve Tarımsal Özellikleri. OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.3, 314-317.
BAŞARAN, UĞUR Et Al. "Doğal Olarak Yetişen Bazı Baklagil Yembitkilerinin Bazı Morfolojik ve Tarımsal Özellikleri," OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.3, 314-317, 2006
BAŞARAN, UĞUR Et Al. "Doğal Olarak Yetişen Bazı Baklagil Yembitkilerinin Bazı Morfolojik ve Tarımsal Özellikleri." OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.3, pp.314-317, 2006
BAŞARAN, U. Et Al. (2006) . "Doğal Olarak Yetişen Bazı Baklagil Yembitkilerinin Bazı Morfolojik ve Tarımsal Özellikleri." OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.3, pp.314-317.
@article{article, author={UĞUR BAŞARAN Et Al. }, title={Doğal Olarak Yetişen Bazı Baklagil Yembitkilerinin Bazı Morfolojik ve Tarımsal Özellikleri}, journal={OMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2006, pages={314-317} }