Atıf Formatları
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ARACI OLARAK GASTRONOMİ MİRAS: ADANA VE MERSİN İLLERİ ÖRNEĞİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KARACAOĞLU Et Al. , "SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ARACI OLARAK GASTRONOMİ MİRAS: ADANA VE MERSİN İLLERİ ÖRNEĞİ," 4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.43-44, 2015

KARACAOĞLU, S. Et Al. 2015. SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ARACI OLARAK GASTRONOMİ MİRAS: ADANA VE MERSİN İLLERİ ÖRNEĞİ. 4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (Hatay, Turkey), 43-44.

KARACAOĞLU, S., YENİPINAR, U., BİRDİR, S., & BİRDİR, K., (2015). SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ARACI OLARAK GASTRONOMİ MİRAS: ADANA VE MERSİN İLLERİ ÖRNEĞİ . 4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.43-44). Hatay, Turkey

KARACAOĞLU, SILA Et Al. "SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ARACI OLARAK GASTRONOMİ MİRAS: ADANA VE MERSİN İLLERİ ÖRNEĞİ," 4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Hatay, Turkey, 2015

KARACAOĞLU, SILA Et Al. "SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ARACI OLARAK GASTRONOMİ MİRAS: ADANA VE MERSİN İLLERİ ÖRNEĞİ." 4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.43-44, 2015

KARACAOĞLU, S. Et Al. (2015) . "SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ARACI OLARAK GASTRONOMİ MİRAS: ADANA VE MERSİN İLLERİ ÖRNEĞİ." 4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.43-44.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SILA KARACAOĞLU Et Al. }, title={SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ARACI OLARAK GASTRONOMİ MİRAS: ADANA VE MERSİN İLLERİ ÖRNEĞİ}, congress name={4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2015}, pages={43-44} }