Atıf Formatları
Bilecik’te Tüketime Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. K. DEMİRKAYA And Z. G. CEYLAN, "Bilecik’te Tüketime Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması," Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, pp.202-209, 2013

DEMİRKAYA, A. K. And CEYLAN, Z. G. 2013. Bilecik’te Tüketime Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması. Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3 , 202-209.

DEMİRKAYA, A. K., & CEYLAN, Z. G., (2013). Bilecik’te Tüketime Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması. Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, 202-209.

DEMİRKAYA, ALPER, And ZİYA GÖKALP CEYLAN. "Bilecik’te Tüketime Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması," Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, 202-209, 2013

DEMİRKAYA, ALPER K. And CEYLAN, ZİYA G. . "Bilecik’te Tüketime Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması." Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, pp.202-209, 2013

DEMİRKAYA, A. K. And CEYLAN, Z. G. (2013) . "Bilecik’te Tüketime Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması." Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.8, no.3, pp.202-209.

@article{article, author={ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA And author={ZİYA GÖKALP CEYLAN}, title={Bilecik’te Tüketime Sunulan Yoğurtların Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması}, journal={Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2013, pages={202-209} }