Atıf Formatları
Tepsili Kurutucuda Elmanın Kuruma Karakteristiğinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ARAT Et Al. , "Tepsili Kurutucuda Elmanın Kuruma Karakteristiğinin İncelenmesi," 22nd Congress on Thermal Science and Technology , 2019

ARAT, H. Et Al. 2019. Tepsili Kurutucuda Elmanın Kuruma Karakteristiğinin İncelenmesi. 22nd Congress on Thermal Science and Technology .

ARAT, H., AKBULUT, A., & ARSLAN, O., (2019). Tepsili Kurutucuda Elmanın Kuruma Karakteristiğinin İncelenmesi . 22nd Congress on Thermal Science and Technology

ARAT, HALİT, ABDULLAH AKBULUT, And OĞUZ ARSLAN. "Tepsili Kurutucuda Elmanın Kuruma Karakteristiğinin İncelenmesi," 22nd Congress on Thermal Science and Technology, 2019

ARAT, HALİT Et Al. "Tepsili Kurutucuda Elmanın Kuruma Karakteristiğinin İncelenmesi." 22nd Congress on Thermal Science and Technology , 2019

ARAT, H. AKBULUT, A. And ARSLAN, O. (2019) . "Tepsili Kurutucuda Elmanın Kuruma Karakteristiğinin İncelenmesi." 22nd Congress on Thermal Science and Technology .

@conferencepaper{conferencepaper, author={HALİT ARAT Et Al. }, title={Tepsili Kurutucuda Elmanın Kuruma Karakteristiğinin İncelenmesi}, congress name={22nd Congress on Thermal Science and Technology}, city={}, country={}, year={2019}}