Atıf Formatları
Türkiyede Buğday Islahı Tarihi Geliştirilen Çeşitler Özellikleri ve Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. TURHAL, "Türkiyede Buğday Islahı Tarihi Geliştirilen Çeşitler Özellikleri ve Etkileri," Türkiye Tohumcular Birliği , vol.2, no.8, pp.4-9, 2010

TURHAL, K. 2010. Türkiyede Buğday Islahı Tarihi Geliştirilen Çeşitler Özellikleri ve Etkileri. Türkiye Tohumcular Birliği , vol.2, no.8 , 4-9.

TURHAL, K., (2010). Türkiyede Buğday Islahı Tarihi Geliştirilen Çeşitler Özellikleri ve Etkileri. Türkiye Tohumcular Birliği , vol.2, no.8, 4-9.

TURHAL, KUTALMIŞ. "Türkiyede Buğday Islahı Tarihi Geliştirilen Çeşitler Özellikleri ve Etkileri," Türkiye Tohumcular Birliği , vol.2, no.8, 4-9, 2010

TURHAL, KUTALMIŞ. "Türkiyede Buğday Islahı Tarihi Geliştirilen Çeşitler Özellikleri ve Etkileri." Türkiye Tohumcular Birliği , vol.2, no.8, pp.4-9, 2010

TURHAL, K. (2010) . "Türkiyede Buğday Islahı Tarihi Geliştirilen Çeşitler Özellikleri ve Etkileri." Türkiye Tohumcular Birliği , vol.2, no.8, pp.4-9.

@article{article, author={KUTALMIŞ TURHAL}, title={Türkiyede Buğday Islahı Tarihi Geliştirilen Çeşitler Özellikleri ve Etkileri}, journal={Türkiye Tohumcular Birliği}, year=2010, pages={4-9} }