A. MEŞE And E. GÜLÜMSER, "Silajlık Mısır Çeşitlerinin Ham Protein Verimi ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, no.3, pp.231-237, 2021
MEŞE, A. And GÜLÜMSER, E. 2021. Silajlık Mısır Çeşitlerinin Ham Protein Verimi ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, no.3 , 231-237.
MEŞE, A., & GÜLÜMSER, E., (2021). Silajlık Mısır Çeşitlerinin Ham Protein Verimi ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, no.3, 231-237.
MEŞE, Abdulmuttalip, And ERDEM GÜLÜMSER. "Silajlık Mısır Çeşitlerinin Ham Protein Verimi ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, no.3, 231-237, 2021
MEŞE, Abdulmuttalip And GÜLÜMSER, ERDEM. "Silajlık Mısır Çeşitlerinin Ham Protein Verimi ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, no.3, pp.231-237, 2021
MEŞE, A. And GÜLÜMSER, E. (2021) . "Silajlık Mısır Çeşitlerinin Ham Protein Verimi ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.52, no.3, pp.231-237.
@article{article, author={Abdulmuttalip MEŞE And author={ERDEM GÜLÜMSER}, title={Silajlık Mısır Çeşitlerinin Ham Protein Verimi ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY}, year=2021, pages={231-237} }