Y. ÇUHADAR And İ. O. COŞKUN, "KIRSAL TURİZM FAALİYETLERİNİN YÖRE HALKININ EKONOMİK REFAHINA ETKİSİ: ISPARTA KUYUCAK ÖRNEĞİ," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.2, pp.799-818, 2022
ÇUHADAR, Y. And COŞKUN, İ. O. 2022. KIRSAL TURİZM FAALİYETLERİNİN YÖRE HALKININ EKONOMİK REFAHINA ETKİSİ: ISPARTA KUYUCAK ÖRNEĞİ. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.2 , 799-818.
ÇUHADAR, Y., & COŞKUN, İ. O., (2022). KIRSAL TURİZM FAALİYETLERİNİN YÖRE HALKININ EKONOMİK REFAHINA ETKİSİ: ISPARTA KUYUCAK ÖRNEĞİ. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.2, 799-818.
ÇUHADAR, YUSUF, And İNCİ OYA COŞKUN. "KIRSAL TURİZM FAALİYETLERİNİN YÖRE HALKININ EKONOMİK REFAHINA ETKİSİ: ISPARTA KUYUCAK ÖRNEĞİ," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.2, 799-818, 2022
ÇUHADAR, YUSUF And COŞKUN, İNCİ O. . "KIRSAL TURİZM FAALİYETLERİNİN YÖRE HALKININ EKONOMİK REFAHINA ETKİSİ: ISPARTA KUYUCAK ÖRNEĞİ." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.2, pp.799-818, 2022
ÇUHADAR, Y. And COŞKUN, İ. O. (2022) . "KIRSAL TURİZM FAALİYETLERİNİN YÖRE HALKININ EKONOMİK REFAHINA ETKİSİ: ISPARTA KUYUCAK ÖRNEĞİ." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.2, pp.799-818.
@article{article, author={YUSUF ÇUHADAR And author={İNCİ OYA COŞKUN}, title={KIRSAL TURİZM FAALİYETLERİNİN YÖRE HALKININ EKONOMİK REFAHINA ETKİSİ: ISPARTA KUYUCAK ÖRNEĞİ}, journal={Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)}, year=2022, pages={799-818} }