Atıf Formatları
Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. YAMAÇ ERDOĞAN, "Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi," Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, pp.35-50, 2021

YAMAÇ ERDOĞAN, Z. 2021. Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1 , 35-50.

YAMAÇ ERDOĞAN, Z., (2021). Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, 35-50.

YAMAÇ ERDOĞAN, ZEYNEP. "Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi," Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, 35-50, 2021

YAMAÇ ERDOĞAN, ZEYNEP Y. . "Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi." Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, pp.35-50, 2021

YAMAÇ ERDOĞAN, Z. (2021) . "Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi." Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi , vol.1, no.1, pp.35-50.

@article{article, author={ZEYNEP YAMAÇ ERDOĞAN}, title={Uzakdoğu Mutfağı Konseptli Etnik Restoranlar Hakkındaki Müşteri Şikâyetlerinin Analizi}, journal={Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={35-50} }