A. AKPINAR BORAZAN And B. BOZAN, "Öküzgözü Üzümünden Şarap Üretiminde Enzim İlavesinin Uygulanan Proseslerde Antioksidan Aktivite Üzerine Etkisi," UKMK-9 , Turkey, 2010
AKPINAR BORAZAN, A. And BOZAN, B. 2010. Öküzgözü Üzümünden Şarap Üretiminde Enzim İlavesinin Uygulanan Proseslerde Antioksidan Aktivite Üzerine Etkisi. UKMK-9 , (Turkey).
AKPINAR BORAZAN, A., & BOZAN, B., (2010). Öküzgözü Üzümünden Şarap Üretiminde Enzim İlavesinin Uygulanan Proseslerde Antioksidan Aktivite Üzerine Etkisi . UKMK-9, Turkey
AKPINAR BORAZAN, ALEV, And BERRİN BOZAN. "Öküzgözü Üzümünden Şarap Üretiminde Enzim İlavesinin Uygulanan Proseslerde Antioksidan Aktivite Üzerine Etkisi," UKMK-9, Turkey, 2010
AKPINAR BORAZAN, ALEV A. And BOZAN, BERRİN. "Öküzgözü Üzümünden Şarap Üretiminde Enzim İlavesinin Uygulanan Proseslerde Antioksidan Aktivite Üzerine Etkisi." UKMK-9 , Turkey, 2010
AKPINAR BORAZAN, A. And BOZAN, B. (2010) . "Öküzgözü Üzümünden Şarap Üretiminde Enzim İlavesinin Uygulanan Proseslerde Antioksidan Aktivite Üzerine Etkisi." UKMK-9 , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALEV AKPINAR BORAZAN And author={BERRİN BOZAN}, title={Öküzgözü Üzümünden Şarap Üretiminde Enzim İlavesinin Uygulanan Proseslerde Antioksidan Aktivite Üzerine Etkisi}, congress name={UKMK-9}, city={}, country={Turkey}, year={2010}}