Atıf Formatları
YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ KALİTEYE ETKİSİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. K. DEMİRKAYA And Z. G. CEYLAN, "YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ KALİTEYE ETKİSİ," 2. ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , İstanbul, Turkey, 2006

DEMİRKAYA, A. K. And CEYLAN, Z. G. 2006. YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ KALİTEYE ETKİSİ. 2. ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , (İstanbul, Turkey).

DEMİRKAYA, A. K., & CEYLAN, Z. G., (2006). YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ KALİTEYE ETKİSİ . 2. ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, İstanbul, Turkey

DEMİRKAYA, ALPER, And ZİYA GÖKALP CEYLAN. "YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ KALİTEYE ETKİSİ," 2. ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, İstanbul, Turkey, 2006

DEMİRKAYA, ALPER K. And CEYLAN, ZİYA G. . "YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ KALİTEYE ETKİSİ." 2. ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , İstanbul, Turkey, 2006

DEMİRKAYA, A. K. And CEYLAN, Z. G. (2006) . "YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ KALİTEYE ETKİSİ." 2. ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , İstanbul, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA And author={ZİYA GÖKALP CEYLAN}, title={YOĞURT ÜRETİMİNDE TRANSGLUTAMİNAZ KULLANIMININ KALİTEYE ETKİSİ}, congress name={2. ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2006}}