Atıf Formatları
Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. GÖKTÜRK ÇETİNKAYA, "Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü," AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, pp.55-62, 2020

GÖKTÜRK ÇETİNKAYA, S. 2020. Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü. AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1 , 55-62.

GÖKTÜRK ÇETİNKAYA, S., (2020). Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü. AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, 55-62.

GÖKTÜRK ÇETİNKAYA, SELMA. "Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü," AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, 55-62, 2020

GÖKTÜRK ÇETİNKAYA, SELMA G. . "Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü." AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, pp.55-62, 2020

GÖKTÜRK ÇETİNKAYA, S. (2020) . "Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü." AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, pp.55-62.

@article{article, author={SELMA GÖKTÜRK ÇETİNKAYA}, title={Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2020, pages={55-62} }