Atıf Formatları
Kırmızı Soğandan Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Fotolüminesans Özelliklerinin İncelenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. BİÇER And K. B.Biçer, "Kırmızı Soğandan Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Fotolüminesans Özelliklerinin İncelenmesi.," Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, pp.48-56, 2020

BİÇER, A. And B.Biçer, K. 2020. Kırmızı Soğandan Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Fotolüminesans Özelliklerinin İncelenmesi.. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1 , 48-56.

BİÇER, A., & B.Biçer, K., (2020). Kırmızı Soğandan Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Fotolüminesans Özelliklerinin İncelenmesi.. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, 48-56.

BİÇER, ABDULLAH, And Kübra B.Biçer. "Kırmızı Soğandan Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Fotolüminesans Özelliklerinin İncelenmesi.," Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, 48-56, 2020

BİÇER, ABDULLAH And B.Biçer, Kübra. "Kırmızı Soğandan Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Fotolüminesans Özelliklerinin İncelenmesi.." Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, pp.48-56, 2020

BİÇER, A. And B.Biçer, K. (2020) . "Kırmızı Soğandan Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Fotolüminesans Özelliklerinin İncelenmesi.." Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.1, pp.48-56.

@article{article, author={ABDULLAH BİÇER And author={Kübra B.Biçer}, title={Kırmızı Soğandan Karbon Kuantum Noktaların Sentezi ve Fotolüminesans Özelliklerinin İncelenmesi.}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={48-56} }