E. GÜNEY FUNDA And A. K. DEMİRKAYA, "Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Bazı Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya , Turkey, pp.186-188, 2012
GÜNEY FUNDA, E. And DEMİRKAYA, A. K. 2012. Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Bazı Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya , (Turkey), 186-188.
GÜNEY FUNDA, E., & DEMİRKAYA, A. K., (2012). Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Bazı Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya (pp.186-188). , Turkey
GÜNEY FUNDA, EBRU, And ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA. "Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Bazı Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya, Turkey, 2012
GÜNEY FUNDA, EBRU G. And DEMİRKAYA, ALPER K. . "Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Bazı Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya , Turkey, pp.186-188, 2012
GÜNEY FUNDA, E. And DEMİRKAYA, A. K. (2012) . "Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Bazı Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya , Turkey, pp.186-188.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EBRU GÜNEY FUNDA And author={ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA}, title={Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Bazı Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya}, city={}, country={Turkey}, year={2012}, pages={186-188} }