F. Dağ Et Al. , "Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısıra Mikrobiyal Gübre Uygulamasının Etkisi: II. Kalite Özellikleri," ISPEC Tarım Bilimleri Dergisi , vol.8, no.1, pp.81-90, 2024
Dağ, F. Et Al. 2024. Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısıra Mikrobiyal Gübre Uygulamasının Etkisi: II. Kalite Özellikleri. ISPEC Tarım Bilimleri Dergisi , vol.8, no.1 , 81-90.
Dağ, F., Mut, Z., Erbaş Köse, Ö. D., & Kardeş, Y. M., (2024). Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısıra Mikrobiyal Gübre Uygulamasının Etkisi: II. Kalite Özellikleri. ISPEC Tarım Bilimleri Dergisi , vol.8, no.1, 81-90.
Dağ, Fuatcan Et Al. "Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısıra Mikrobiyal Gübre Uygulamasının Etkisi: II. Kalite Özellikleri," ISPEC Tarım Bilimleri Dergisi , vol.8, no.1, 81-90, 2024
Dağ, Fuatcan Et Al. "Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısıra Mikrobiyal Gübre Uygulamasının Etkisi: II. Kalite Özellikleri." ISPEC Tarım Bilimleri Dergisi , vol.8, no.1, pp.81-90, 2024
Dağ, F. Et Al. (2024) . "Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısıra Mikrobiyal Gübre Uygulamasının Etkisi: II. Kalite Özellikleri." ISPEC Tarım Bilimleri Dergisi , vol.8, no.1, pp.81-90.
@article{article, author={Fuatcan Dağ Et Al. }, title={Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısıra Mikrobiyal Gübre Uygulamasının Etkisi: II. Kalite Özellikleri}, journal={ISPEC Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2024, pages={81-90} }