Ö. D. ERBAŞ KÖSE Et Al. , "Yeşil Mercimek (Lens culinaris Medik.) Çeşitlerinde Farklı Priming Uygulamalarının Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Etkileri," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, pp.247-255, 2019
ERBAŞ KÖSE, Ö. D. Et Al. 2019. Yeşil Mercimek (Lens culinaris Medik.) Çeşitlerinde Farklı Priming Uygulamalarının Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Etkileri. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6 , 247-255.
ERBAŞ KÖSE, Ö. D., KARDEŞ, Y. M., KARAER, M., & MUT, Z., (2019). Yeşil Mercimek (Lens culinaris Medik.) Çeşitlerinde Farklı Priming Uygulamalarının Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Etkileri. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, 247-255.
ERBAŞ KÖSE, ÖZGE Et Al. "Yeşil Mercimek (Lens culinaris Medik.) Çeşitlerinde Farklı Priming Uygulamalarının Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Etkileri," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, 247-255, 2019
ERBAŞ KÖSE, ÖZGE D. Et Al. "Yeşil Mercimek (Lens culinaris Medik.) Çeşitlerinde Farklı Priming Uygulamalarının Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Etkileri." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, pp.247-255, 2019
ERBAŞ KÖSE, Ö. D. Et Al. (2019) . "Yeşil Mercimek (Lens culinaris Medik.) Çeşitlerinde Farklı Priming Uygulamalarının Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Etkileri." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, pp.247-255.
@article{article, author={ÖZGE DOĞANAY ERBAŞ KÖSE Et Al. }, title={Yeşil Mercimek (Lens culinaris Medik.) Çeşitlerinde Farklı Priming Uygulamalarının Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Etkileri}, journal={Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={247-255} }