Z. Yamaç Erdoğan, "Anahtar Turizm Ürünü Olarak “Yaren” Leylek İle Bir DestinasyonunYükselişi," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, pp.1208-1222, 2023
Yamaç Erdoğan, Z. 2023. Anahtar Turizm Ürünü Olarak “Yaren” Leylek İle Bir DestinasyonunYükselişi. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3 , 1208-1222.
Yamaç Erdoğan, Z., (2023). Anahtar Turizm Ürünü Olarak “Yaren” Leylek İle Bir DestinasyonunYükselişi. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, 1208-1222.
Yamaç Erdoğan, ZEYNEP. "Anahtar Turizm Ürünü Olarak “Yaren” Leylek İle Bir DestinasyonunYükselişi," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, 1208-1222, 2023
Yamaç Erdoğan, ZEYNEP Y. . "Anahtar Turizm Ürünü Olarak “Yaren” Leylek İle Bir DestinasyonunYükselişi." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, pp.1208-1222, 2023
Yamaç Erdoğan, Z. (2023) . "Anahtar Turizm Ürünü Olarak “Yaren” Leylek İle Bir DestinasyonunYükselişi." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, pp.1208-1222.
@article{article, author={ZEYNEP YAMAÇ ERDOĞAN}, title={Anahtar Turizm Ürünü Olarak “Yaren” Leylek İle Bir DestinasyonunYükselişi}, journal={Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)}, year=2023, pages={1208-1222} }