Ç. Muştu, "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları," AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, pp.45-53, 2020
Muştu, Ç. 2020. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları. AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1 , 45-53.
Muştu, Ç., (2020). Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları. AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, 45-53.
Muştu, ÇİĞDEM. "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları," AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, 45-53, 2020
Muştu, ÇİĞDEM M. . "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları." AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, pp.45-53, 2020
Muştu, Ç. (2020) . "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları." AYDIN GASTRONOMY , vol.4, no.1, pp.45-53.
@article{article, author={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN}, title={Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2020, pages={45-53} }