H. TAHMAZ Et Al. , "Üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait 49 adet salkım iskeletinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, pp.222-228, 2020
TAHMAZ, H. Et Al. 2020. Üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait 49 adet salkım iskeletinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2 , 222-228.
TAHMAZ, H., YÜKSEL KÜSKÜ, D., & SÖYLEMEZOĞLU, G., (2020). Üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait 49 adet salkım iskeletinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, 222-228.
TAHMAZ, HANDE, DAMLA YÜKSEL KÜSKÜ, And GÖKHAN SÖYLEMEZOĞLU. "Üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait 49 adet salkım iskeletinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, 222-228, 2020
TAHMAZ, HANDE Et Al. "Üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait 49 adet salkım iskeletinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, pp.222-228, 2020
TAHMAZ, H. YÜKSEL KÜSKÜ, D. And SÖYLEMEZOĞLU, G. (2020) . "Üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait 49 adet salkım iskeletinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, pp.222-228.
@article{article, author={HANDE TAHMAZ Et Al. }, title={Üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait 49 adet salkım iskeletinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={222-228} }