Atıf Formatları
Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

U. YENİPINAR Et Al. , "Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, pp.13-23, 2014

YENİPINAR, U. Et Al. 2014. Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2 , 13-23.

YENİPINAR, U., KÖŞKER, H., & KARACAOĞLU, S., (2014). Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, 13-23.

YENİPINAR, UYSAL, HASAN KÖŞKER, And SILA KARACAOĞLU. "Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, 13-23, 2014

YENİPINAR, UYSAL Et Al. "Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, pp.13-23, 2014

YENİPINAR, U. KÖŞKER, H. And KARACAOĞLU, S. (2014) . "Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, pp.13-23.

@article{article, author={UYSAL YENİPINAR Et Al. }, title={Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2014, pages={13-23} }