Atıf Formatları
Akademik Gastronomi Çalışmaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ç. Muştu And K. Bostan, "Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı," In Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421, 2020, pp.282-291.

Muştu, Ç. And Bostan, K. Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı. 2020. In Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421, Konya, 282-291.

Muştu, Ç., & Bostan, K., (2020). Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı. Akademik Gastronomi Çalışmaları (pp.282-291), Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421.

Muştu, ÇİĞDEM, And Kamil Bostan. "Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı." In Akademik Gastronomi Çalışmaları , 282-291. Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421, 2020

Muştu, ÇİĞDEM M. And Bostan, Kamil. "Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı." Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421, 2020, pp.282-291.

Muştu, Ç. And Bostan, K. (2020) "Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı", Akademik Gastronomi Çalışmaları . Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421.

@bookchapter{bookchapter, author ={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN And author ={Kamil Bostan}, chaptertitle={Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı}, booktitle={ Akademik Gastronomi Çalışmaları}, publisher={Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421}, city={Konya},year={2020} }