Atıf Formatları
Bilecik İlinde Tüketime Sunulan Kıyma ve Tavuk Etlerinde Lipid Oksidasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. K. DEMİRKAYA, "Bilecik İlinde Tüketime Sunulan Kıyma ve Tavuk Etlerinde Lipid Oksidasyonu," AKADEMIK GIDA , vol.12, no.3, pp.26-29, 2014

DEMİRKAYA, A. K. 2014. Bilecik İlinde Tüketime Sunulan Kıyma ve Tavuk Etlerinde Lipid Oksidasyonu. AKADEMIK GIDA , vol.12, no.3 , 26-29.

DEMİRKAYA, A. K., (2014). Bilecik İlinde Tüketime Sunulan Kıyma ve Tavuk Etlerinde Lipid Oksidasyonu. AKADEMIK GIDA , vol.12, no.3, 26-29.

DEMİRKAYA, ALPER. "Bilecik İlinde Tüketime Sunulan Kıyma ve Tavuk Etlerinde Lipid Oksidasyonu," AKADEMIK GIDA , vol.12, no.3, 26-29, 2014

DEMİRKAYA, ALPER K. . "Bilecik İlinde Tüketime Sunulan Kıyma ve Tavuk Etlerinde Lipid Oksidasyonu." AKADEMIK GIDA , vol.12, no.3, pp.26-29, 2014

DEMİRKAYA, A. K. (2014) . "Bilecik İlinde Tüketime Sunulan Kıyma ve Tavuk Etlerinde Lipid Oksidasyonu." AKADEMIK GIDA , vol.12, no.3, pp.26-29.

@article{article, author={ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA}, title={Bilecik İlinde Tüketime Sunulan Kıyma ve Tavuk Etlerinde Lipid Oksidasyonu}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2014, pages={26-29} }