Atıf Formatları
Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. GÜNEY FUNDA And A. K. DEMİRKAYA, "Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015

GÜNEY FUNDA, E. And DEMİRKAYA, A. K. 2015. Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).

GÜNEY FUNDA, E., & DEMİRKAYA, A. K., (2015). Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey

GÜNEY FUNDA, EBRU, And ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA. "Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015

GÜNEY FUNDA, EBRU G. And DEMİRKAYA, ALPER K. . "Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015

GÜNEY FUNDA, E. And DEMİRKAYA, A. K. (2015) . "Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EBRU GÜNEY FUNDA And author={ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA}, title={Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}