V. Ceylan And Ç. Muştu, "Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, pp.1-12, 2021
Ceylan, V. And Muştu, Ç. 2021. Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1 , 1-12.
Ceylan, V., & Muştu, Ç., (2021). Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, 1-12.
Ceylan, Veli, And ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN. "Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, 1-12, 2021
Ceylan, Veli And Muştu, ÇİĞDEM M. . "Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, pp.1-12, 2021
Ceylan, V. And Muştu, Ç. (2021) . "Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, pp.1-12.
@article{article, author={Veli Ceylan And author={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN}, title={Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2021, pages={1-12} }