Ç. Muştu Et Al. , "Alternatif Bir Gıda Olarak Algler," IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.372-376, 2019
Muştu, Ç. Et Al. 2019. Alternatif Bir Gıda Olarak Algler. IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 372-376.
Muştu, Ç., Deniz, E., & Bostan, K., (2019). Alternatif Bir Gıda Olarak Algler . IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.372-376). Nevşehir, Turkey
Muştu, ÇİĞDEM, Ebru Deniz, And Kamil Bostan. "Alternatif Bir Gıda Olarak Algler," IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2019
Muştu, ÇİĞDEM M. Et Al. "Alternatif Bir Gıda Olarak Algler." IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.372-376, 2019
Muştu, Ç. Deniz, E. And Bostan, K. (2019) . "Alternatif Bir Gıda Olarak Algler." IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.372-376.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN Et Al. }, title={Alternatif Bir Gıda Olarak Algler}, congress name={IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={372-376} }