Atıf Formatları
Alternatif Bir Gıda Olarak Algler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ç. Muştu Et Al. , "Alternatif Bir Gıda Olarak Algler," IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.372-376, 2019

Muştu, Ç. Et Al. 2019. Alternatif Bir Gıda Olarak Algler. IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 372-376.

Muştu, Ç., Deniz, E., & Bostan, K., (2019). Alternatif Bir Gıda Olarak Algler . IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.372-376). Nevşehir, Turkey

Muştu, ÇİĞDEM, Ebru Deniz, And Kamil Bostan. "Alternatif Bir Gıda Olarak Algler," IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2019

Muştu, ÇİĞDEM M. Et Al. "Alternatif Bir Gıda Olarak Algler." IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.372-376, 2019

Muştu, Ç. Deniz, E. And Bostan, K. (2019) . "Alternatif Bir Gıda Olarak Algler." IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.372-376.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN Et Al. }, title={Alternatif Bir Gıda Olarak Algler}, congress name={IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={372-376} }