Z. ACAR Et Al. , "Sera Gazı Salınımı ve Çevre Kirliliğinin Azaltılması Yönünden Yemlik Baklagillerin Önemi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.3, pp.313-317, 2018
ACAR, Z. Et Al. 2018. Sera Gazı Salınımı ve Çevre Kirliliğinin Azaltılması Yönünden Yemlik Baklagillerin Önemi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.3 , 313-317.
ACAR, Z., Can, M., Özlem, Ö. A., GÜLÜMSER, E., Kaymak, G., & AYAN, İ., (2018). Sera Gazı Salınımı ve Çevre Kirliliğinin Azaltılması Yönünden Yemlik Baklagillerin Önemi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.3, 313-317.
ACAR, ZEKİ Et Al. "Sera Gazı Salınımı ve Çevre Kirliliğinin Azaltılması Yönünden Yemlik Baklagillerin Önemi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.3, 313-317, 2018
ACAR, ZEKİ Et Al. "Sera Gazı Salınımı ve Çevre Kirliliğinin Azaltılması Yönünden Yemlik Baklagillerin Önemi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.3, pp.313-317, 2018
ACAR, Z. Et Al. (2018) . "Sera Gazı Salınımı ve Çevre Kirliliğinin Azaltılması Yönünden Yemlik Baklagillerin Önemi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.8, no.3, pp.313-317.
@article{article, author={ZEKİ ACAR Et Al. }, title={Sera Gazı Salınımı ve Çevre Kirliliğinin Azaltılması Yönünden Yemlik Baklagillerin Önemi}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={313-317} }