Ö. CUMHUR, "Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.36, no.2, pp.461-477, 2022
CUMHUR, Ö. 2022. Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.36, no.2 , 461-477.
CUMHUR, Ö., (2022). Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.36, no.2, 461-477.
CUMHUR, ÖZNUR. "Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.36, no.2, 461-477, 2022
CUMHUR, ÖZNUR C. . "Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.36, no.2, pp.461-477, 2022
CUMHUR, Ö. (2022) . "Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.36, no.2, pp.461-477.
@article{article, author={ÖZNUR CUMHUR DEĞİRMENCİ}, title={Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi}, journal={Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)}, year=2022, pages={461-477} }