Z. MUT And Ö. D. ERBAŞ KÖSE, "Yozgat’ın Bitkisel Üretiminde Tahıl ve Baklagillerin Önemi," I. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU , vol.4, Yozgat, Turkey, pp.103-109, 2016
MUT, Z. And ERBAŞ KÖSE, Ö. D. 2016. Yozgat’ın Bitkisel Üretiminde Tahıl ve Baklagillerin Önemi. I. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU , (Yozgat, Turkey), 103-109.
MUT, Z., & ERBAŞ KÖSE, Ö. D., (2016). Yozgat’ın Bitkisel Üretiminde Tahıl ve Baklagillerin Önemi . I. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU (pp.103-109). Yozgat, Turkey
MUT, ZEKİ, And ÖZGE DOĞANAY ERBAŞ KÖSE. "Yozgat’ın Bitkisel Üretiminde Tahıl ve Baklagillerin Önemi," I. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU, Yozgat, Turkey, 2016
MUT, ZEKİ And ERBAŞ KÖSE, ÖZGE D. . "Yozgat’ın Bitkisel Üretiminde Tahıl ve Baklagillerin Önemi." I. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU , Yozgat, Turkey, pp.103-109, 2016
MUT, Z. And ERBAŞ KÖSE, Ö. D. (2016) . "Yozgat’ın Bitkisel Üretiminde Tahıl ve Baklagillerin Önemi." I. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU , Yozgat, Turkey, pp.103-109.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZEKİ MUT And author={ÖZGE DOĞANAY ERBAŞ KÖSE}, title={Yozgat’ın Bitkisel Üretiminde Tahıl ve Baklagillerin Önemi}, congress name={I. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU}, city={Yozgat}, country={Turkey}, year={2016}, pages={103-109} }