A. AKPINAR BORAZAN And B. KIZILER, "ELMA SUYU ÖRNEKLERİNDE ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE TOPLAM FENOL MİKTARI," Gıda Teknolojisi , vol.21, no.1, pp.64-67, 2017
AKPINAR BORAZAN, A. And KIZILER, B. 2017. ELMA SUYU ÖRNEKLERİNDE ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE TOPLAM FENOL MİKTARI. Gıda Teknolojisi , vol.21, no.1 , 64-67.
AKPINAR BORAZAN, A., & KIZILER, B., (2017). ELMA SUYU ÖRNEKLERİNDE ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE TOPLAM FENOL MİKTARI. Gıda Teknolojisi , vol.21, no.1, 64-67.
AKPINAR BORAZAN, ALEV, And Buğra KIZILER. "ELMA SUYU ÖRNEKLERİNDE ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE TOPLAM FENOL MİKTARI," Gıda Teknolojisi , vol.21, no.1, 64-67, 2017
AKPINAR BORAZAN, ALEV A. And KIZILER, Buğra. "ELMA SUYU ÖRNEKLERİNDE ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE TOPLAM FENOL MİKTARI." Gıda Teknolojisi , vol.21, no.1, pp.64-67, 2017
AKPINAR BORAZAN, A. And KIZILER, B. (2017) . "ELMA SUYU ÖRNEKLERİNDE ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE TOPLAM FENOL MİKTARI." Gıda Teknolojisi , vol.21, no.1, pp.64-67.
@article{article, author={ALEV AKPINAR BORAZAN And author={Buğra KIZILER}, title={ELMA SUYU ÖRNEKLERİNDE ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE TOPLAM FENOL MİKTARI}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2017, pages={64-67} }