M. ÇUHADAR And Y. ÇUHADAR, "Konaklama İşletmelerinde Herşey Dahil Sisteminin Yiyecek İçecek Yönetimi Üzerine Etkileri: Bodrum Örneği (Effects of All Inclusive System on Food and Beverage Management in Lodging Properties: The Case of Bodrum District)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.4, pp.439-453, 2017
ÇUHADAR, M. And ÇUHADAR, Y. 2017. Konaklama İşletmelerinde Herşey Dahil Sisteminin Yiyecek İçecek Yönetimi Üzerine Etkileri: Bodrum Örneği (Effects of All Inclusive System on Food and Beverage Management in Lodging Properties: The Case of Bodrum District). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.4 , 439-453.
ÇUHADAR, M., & ÇUHADAR, Y., (2017). Konaklama İşletmelerinde Herşey Dahil Sisteminin Yiyecek İçecek Yönetimi Üzerine Etkileri: Bodrum Örneği (Effects of All Inclusive System on Food and Beverage Management in Lodging Properties: The Case of Bodrum District). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.4, 439-453.
ÇUHADAR, MURAT, And YUSUF ÇUHADAR. "Konaklama İşletmelerinde Herşey Dahil Sisteminin Yiyecek İçecek Yönetimi Üzerine Etkileri: Bodrum Örneği (Effects of All Inclusive System on Food and Beverage Management in Lodging Properties: The Case of Bodrum District)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.4, 439-453, 2017
ÇUHADAR, MURAT And ÇUHADAR, YUSUF. "Konaklama İşletmelerinde Herşey Dahil Sisteminin Yiyecek İçecek Yönetimi Üzerine Etkileri: Bodrum Örneği (Effects of All Inclusive System on Food and Beverage Management in Lodging Properties: The Case of Bodrum District)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.4, pp.439-453, 2017
ÇUHADAR, M. And ÇUHADAR, Y. (2017) . "Konaklama İşletmelerinde Herşey Dahil Sisteminin Yiyecek İçecek Yönetimi Üzerine Etkileri: Bodrum Örneği (Effects of All Inclusive System on Food and Beverage Management in Lodging Properties: The Case of Bodrum District)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.4, pp.439-453.
@article{article, author={MURAT ÇUHADAR And author={YUSUF ÇUHADAR}, title={Konaklama İşletmelerinde Herşey Dahil Sisteminin Yiyecek İçecek Yönetimi Üzerine Etkileri: Bodrum Örneği (Effects of All Inclusive System on Food and Beverage Management in Lodging Properties: The Case of Bodrum District)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={439-453} }