Ç. Muştu, "Etlerde Kuru Yaşlandırma," AYDIN GASTRONOMY , vol.3, no.1, pp.23-35, 2019
Muştu, Ç. 2019. Etlerde Kuru Yaşlandırma. AYDIN GASTRONOMY , vol.3, no.1 , 23-35.
Muştu, Ç., (2019). Etlerde Kuru Yaşlandırma. AYDIN GASTRONOMY , vol.3, no.1, 23-35.
Muştu, ÇİĞDEM. "Etlerde Kuru Yaşlandırma," AYDIN GASTRONOMY , vol.3, no.1, 23-35, 2019
Muştu, ÇİĞDEM M. . "Etlerde Kuru Yaşlandırma." AYDIN GASTRONOMY , vol.3, no.1, pp.23-35, 2019
Muştu, Ç. (2019) . "Etlerde Kuru Yaşlandırma." AYDIN GASTRONOMY , vol.3, no.1, pp.23-35.
@article{article, author={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN}, title={Etlerde Kuru Yaşlandırma}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2019, pages={23-35} }