N. ÖZBAY And F. Çavuş, "Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi," Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18, 2017
ÖZBAY, N. And Çavuş, F. 2017. Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi. Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18 .
ÖZBAY, N., & Çavuş, F., (2017). Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi. Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18.
ÖZBAY, NURGÜL, And Filiz Çavuş. "Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi," Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18, 2017
ÖZBAY, NURGÜL And Çavuş, Filiz. "Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi." Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18, 2017
ÖZBAY, N. And Çavuş, F. (2017) . "Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi." Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18.
@article{article, author={NURGÜL ÖZBAY And author={Filiz Çavuş}, title={Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi}, journal={Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi}, year=2017}