Atıf Formatları
Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ÖZBAY And F. Çavuş, "Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi," Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18, 2017

ÖZBAY, N. And Çavuş, F. 2017. Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi. Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18 .

ÖZBAY, N., & Çavuş, F., (2017). Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi. Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18.

ÖZBAY, NURGÜL, And Filiz Çavuş. "Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi," Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18, 2017

ÖZBAY, NURGÜL And Çavuş, Filiz. "Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi." Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18, 2017

ÖZBAY, N. And Çavuş, F. (2017) . "Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi." Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi , no.18.

@article{article, author={NURGÜL ÖZBAY And author={Filiz Çavuş}, title={Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi}, journal={Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi}, year=2017}