Atıf Formatları
Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KIVANÇ And E. GÜNEY FUNDA, "Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009 Van , Turkey, 2009

KIVANÇ, M. And GÜNEY FUNDA, E. 2009. Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009 Van , (Turkey).

KIVANÇ, M., & GÜNEY FUNDA, E., (2009). Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009 Van, Turkey

KIVANÇ, MERİH, And EBRU GÜNEY FUNDA. "Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009 Van, Turkey, 2009

KIVANÇ, MERİH And GÜNEY FUNDA, EBRU G. . "Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009 Van , Turkey, 2009

KIVANÇ, M. And GÜNEY FUNDA, E. (2009) . "Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009 Van , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MERİH KIVANÇ And author={EBRU GÜNEY FUNDA}, title={Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009 Van}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}